Hoe krijg je meer volgers op TikTok?

Hoe krijg je meer volgers op TikTok?
Wil je weten hoe je meer volgers krijgt op TikTok? Dan zit je hier goed. We hebben voor jou uitgezocht wat de beste methodes zijn om snel meer volgers op TikTok te krijgen!

1. Post minimaal 1 tot 4 keer per dag
Als je serieus meer volgers wilt krijgen op TikTok, moet je minimaal 1 tot 4 keer per dag posten. Het klinkt misschien logisch, maar hoe vaker je post hoe meer kans je hebt om op de FYP (ForYouPage) te komen. Hoe meer je dus post, hoe vaker je beloond zult worden met views, volgers en likes!

2. Reageer altijd op de comments die je krijgt
Als je comments krijgt onder jouw TikTok video dan is het slim om daar direct op te antwoorden. Zo krijg je namelijk een extra reactie onder je video waardoor het algoritme je video meer zal laten zien aan de gebruikers via de FYP pagina. Tip: zorg er voor dat je de persoon die een comment plaatst weer uitdaagt om weer op jouw comment te reageren. Zo ga je van 1 comment, naar 3. Het algoritme vindt dit erg fijn en zo zul je dus ook meer views en dus volgers krijgen.

3. Maak authentieke content, wees creatief
Als jij een TikTok video maakt zorg dan dat deze authentiek is. Dat wil zeggen: maak eigen video's. Dit hoeft niet te betekenen dat je geen bestaande video's kunt posten, maar zorg dat je er altijd iets aan verandert zodat het algoritme denkt dat het een nieuwe video is op het TikTok platform.

4. Promoot je pagina
Als je nog geen of weinig volgers hebt kun je je TikTok account altijd promoten. Zo krijg je snel TikTok volgers. Dit kun je doen door bijvoorbeeld volgers te kopen. Zo krijg je snel en veilig meer TikTok volgers. Uiteindelijk zorgt dit er ook voor dat je account groter wordt waardoor mensen je eerder zullen gaan volgers. Met de code TIKTOK10 ontvang je ook nog eens 10% korting!

5. Heb geduld
Wil je meer volgers op TikTok krijgen? Dan heb je naast bovenstaande punten ook geduld nodig. Je kunt niet verwachten dat je van de één op andere dag duizenden volgers erbij krijgt als je bijvoorbeeld niets tot amper video's post. Je kan je account natuurlijk wel een boost geven door premium volgers te kopen. Dat versnelt het proces altijd.